Популярна українська співачка Аlyosha, дружина фронтмена гурту «Антитіла» Тараса Тополі, засумувала за теплом і сонцем у Києві. Відповідний пост вона опублікувала на власній сторінці в Instagram.

Співачка, яка зараз перебуває на відпочинку в Єгипті і ніжиться під лагідним єгипетським сонечком, зізналася, що стежить за погодою в Україні через мобільний. Вона додала, що морози їй не до душі, і вона воліла б, аби вдома стало тепліше.

«Відкриваю погоду в телефоні… хочеться до горизонтальної лінії додати вертикальну. Києве мій!», - написала вона.

На знімку з курорту Аlyosha в купальнику та парео з легкою засмагою на шкірі позує на тлі пальм та безхмарного неба.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

«А ви тут така сонячна!», «Як гарно, також хочеться «плюс» і сонечко», «Неймовірно гарна», «Сонячне фото! Вже набрид холод!», «Єгипет, а то все Мальдіви та Мальдіви», - підтримали її нарікання фанати.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова, розповіла Катерина Осадча. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю, як прийняла рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань.