Стало відомо про те, що киянам приходять платіжки з захмарними сумами. Вони діляться фотографіями цього неподобства в соціальних мережах.

Таким чином, повідомляється, що "Київтеплоенерго" дивує своїх споживачів вже не вперше.

Вони пишуть, що перша квитанція за тепло за грудень прийшла на суму приблизно в 12 тисяч гривень. Це за квартиру в розмірі 99 квадратних метрів. Але це ще не рекорд. Є платіжки з більш великими сумами.

Платіжки, фото: pavlovsky
Платіжки, фото: pavlovsky

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В іншої Киянки стався легкий тремор, а шкіра покрилася мурашками. За квартиру в розмірі 85 квадратних метрів в новобудові, комунальне підприємство "Київтеплоенерго" просить заплатити суму в розмірі 22 тисяч гривень.

Такі захмарні суми в платіжках далеко не рідкісний випадок. Люди змушені витрачати всю зарплату для того, щоб комфортно жити.

Нагадаємо, Знай, що в інтернет-магазинах можна придбати все, що душі завгодно. Однак шахраї наживаються на довірливих покупцях і впарюють їм липові товари. Так нещодавно розкрили схему обману, коли шахраї влаштували розпродаж елітних духів за смішними цінами, прикрившись відомим ім'ям магазину.

Також Знай писав, що на Львівщині правоохоронці прикрили підпільний цех з виробництва продуктів харчування та напоїв. Горе-виробники підробляли продукти відомих брендів.

Нещодавно Знай передавав, що правоохоронці прикрили незаконне виробництво вина в курортних містах України. Як виявилося під виглядом домашнього вина продають розбавлений хімічний склад або суміш спиртів з ароматизаторами.