Відома українська співачка, яка значний час вже проживає на території Російської Федерації приїхала до Києва. Ані Лорак похвалилася продуктивною роботою в українській столиці.

Таким чином, повідомляється, що вже кілька днів Ані Лорак знаходиться в Києві, і судячи з усього, вона приїхала сюди по роботі. Є ймовірність, що вона знімає тут свій черговий кліп.

Передплатникам і фанатам вона поки що не розповідає на яку пісню буде знята робота, однак, це точно буде її «особиста історія».

На вихідних вона прогулялася вулицями столиці, зробила кілька знімків, які з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

А ось робочий тиждень у неї почався продуктивно, і цим вона також поділилася зі своїми читачами.

"От би всі понеділки в цьому році були такими ж легкими і продуктивними. Січень перейшов в активну стадію. А ви вже включилися в роботу?"- підписала публікацію дівчина.

У коментарях користувачі почали писати про те, що раді поверненню дівчини в країну.

Коли саме трапиться прем'єра нового кліпу і на яку пісню-стане відомо трохи пізніше. Також незрозуміло, скільки часу триватимуть зйомки відеороботи.

Раніше "Знай" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове Селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще і помітили ознаки алкоголізму.

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.