Стало відомо про інцидент, який стався в столиці. Парочка обікрала людей в гуртожитку, пройшлися по всіх поверхах.

Таким чином, повідомляється, що повідомлення про це з'явилося на сторінці «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook. Там сказано, що кілька днів тому, приблизно о 3 годині ночі панянка попалася на камеру, пробралася в гуртожиток, який знаходиться на 124/4.

"Солодка парочка Твікс" - сказано в повідомленні під самим роликом.

Вона вирішила просто пройтися по всіх поверхах і вкрасти взуття разом з курточками. Навіщо воно їй і що вона намагалася там знайти-залишається загадкою.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Це ще не все. Вона бродила там не одна. В цей час її подільник знаходився на вулиці, і просто заглядав в припарковані автомобілі. Хотів він їх пограбувати або викрасти інформації не надходило, все залишилося на місці.

Чи затримали їх, чи поліція тільки цим зараз почала займатися - також незрозуміло. Потрібно дочекатися офіційних коментарів від співробітників правоохоронних органів.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запорізькій області масово крадуть номери з машин. Грабіжники знімають з автомобілів номери, і залишають прямо на лобовому склі під двірниками записку з номером телефону.

Також Знай повідомляв, що поліція в Лудзькому воєводстві Польщі затримала чоловіка, який напав, пограбував і образив громадянина України.

Нещодавно Знай передавав, що на Хмельниччині невідомі пограбували церкву.