Стало відомо про те, що в Україні незабаром квитки на потяги стануть значно дорожчими. Піднімуть ціни на 22 відсотки.

Таким чином, повідомляється, що вже починаючи з березня місяця, квитки на поїзди стануть вищими. Підвищувати їх будуть кожен місяць до кінця року на 2%.

Про це Владислав Криклій розповів в ефірі ранкового шоу 1+1.

І ось, до грудня місяця остаточна ціна складе на 22% більше, ніж зараз.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

При всьому цьому, керівництво попереджає, що якщо купувати квитки заздалегідь, тоді ціна на квитки на деякі поїзди буде трохи нижче, і завдяки цьому можна заощадити близько 40%.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій говорить про те, що індексація вартості квитків на поїзд проводилася востаннє ще близько двох років тому.

Таке подорожчання хотіли зробити в минулому році, проте, в березні 2020 почалася пандемія коронавірусу, і через карантин цю ідею довелося відкласти на невизначений термін.

Нагадаємо, раніше "Укрзалізниця" зганьбилася з російським поїздом: "не вводьте людей в оману"

Як повідомляє портал Знай Після реформи "Укрзалізниці" Пасажирські перевезення не потребуватимуть субсидування-Ніл Брукс

Також Знай писав, що Місцева влада компенсувала Укрзалізниці лише 24% суми, заборгованої за приміський проїзд пільговиків

Укрзалізниця закликає органи місцевої влади знайти можливість якомога швидше компенсувати збитки за перевезення громадян пільгових категорій у приміському сполученні.