Стало відомо про безлад, який діється на вулицях столичної Троєщини. Сміття розкидане по вулиці, і нікому немає до цієї справи. Довелося привертати увагу через соціальні мережі.

Таким чином, повідомляється, що на сторінці troeshchinainsta в соціальній мережі Instagram з'явилася публікація, яка описує все те, що діється на одній з вулиць Троєщини.

На знімку можна побачити, що сміття разом з відходами просто валяється на снігу, нікому немає до цієї справи.

У повідомленні йдеться:»дорогі жителі Троєщини, будь ласка соізвольте собі хоча-б викидати сміття в смітник, а не на проїжджу частину, а то з такими темпами можна дійти і до Індії, спасибі за розуміння".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Все це можна споглядати на проспекті Маяковського, 59.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Користувачі почали залишати свої гнівні коментарі: "можливо хтось поклав сміття на неправильно ( на їхню думку) припарковану машину. Машина поїхала! Сміття залишилося! Хто кого покарав?", "Вже гірше ніж в Індії. Аборигени живуть".

Чи прибрано зараз це все-невідомо. Залишається сподіватися на сумлінність того, хто це створив.

Нагадаємо, що у Тернополі чоловік не зміг придбати антисептик у супермаркеті. Всьому виною карантинні обмеження.

Як повідомляв портал Знай.uа, підприємці з Тернопільської області протестували під будівлею обласної державної адміністрації.

Також Знай.ua писав, що у Тернопільській області люди знищують природу. Ліс перетворюється поступово на звалище.