Відома українська ведуча, яка вже тривалий час будує кар'єру на території Російської Федерації, Регіна Тодоренко опублікувала новий пост на своїх сторінках в соціальних мережах. Там вона поговорила про відносини.

Таким чином, повідомляється, що для даного поста вона вибрала досить відверті фотографії, мабуть, це пов'язано з темою міркування, так як вона теж досить особиста.

"Працювати над відносинами", - стверджують психологи. Але чому ж я постійно відчуваю якусь неприязнь до цієї, вже здавалося б, аксіоми?"- почала свій пост Регіна Тодоренко.

На її думку, після такої фрази відразу складається враження, що відносини це ніщо інше, як важка і підневільна діяльність. І якщо цьому вірити, то виходить все її життя суцільна робота.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Але, якщо почати сприймати свого коханого людини як ресурс для розвитку, навчитися знаходити різні компроміси, а також цінувати і поважати думку іншого і дарувати свою любов, тоді робота над відносинами перестане здаватися непосильною ношею.

Шлюбу Регіни Тодоренко і Влада Топалова зараз всього три роки, і вона не заперечує, що може помилятися багато в чому, і думки розходяться, однак, найголовніше коли є обопільне бажання ставати краще, і коли любов рухає ними.

Нагадаємо, Тодоренко зізналася, як вони з Топаловим "працюють" над відносинами: "Переломний момент"

Як повідомляв "Знай", Тодоренко розлучається з Топаловим? Зірка "Орел і решка" відповіла на чутки одним фото

Знай писав, Після смажених щурів і кенгурятини Регіна Тодоренко шокувала кривавим " еліксиром життя"