Стало відомо про те, що за вихідні в Києві в лікарню потрапило близько сотні людей. Стали жертвою морозу та ожеледиці.

Таким чином, повідомляється, що в неділю вісім осіб отримали обмороження кінцівок або ж переохолодження.

Всього в столиці за вихідні 16-17 січня травмувалося 74 людини, все через сильну ожеледицю. Про це повідомив керівник прес-служби Департаменту охорони здоров'я Київської міської державної адміністрації Наталія Вишневська.

Київ засипало снігом, фото: Знай.иа
Київ засипало снігом, фото: Знай.uа

Для того, щоб запобігти травматизму та аварійним ситуаціям, Департамент муніципальної безпеки закликало киян бути більш обережними поки пересуваються містом.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні сильно зіпсувалася погода, місцями в північних областях буде до 21 градусів морозу, а вдень - до 10-16 градусів морозу. Через це збільшується ризик переохолодження, а також зростає небезпека на автомобільних дорогах після обмерзання.

Про це повідомили в прес-центрі Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також сказано на сайті Укргідрометцентру.

Нагадаємо, Знай писав, що в Карпатах знайшли туриста з Києва, який загубився ще 6 листопада. 22-річний молодий чоловік через дві доби після зникнення зміг вийти на зв'язок і повідомив, що знайшов дорогу на Рахів. Від допомоги рятувальників та медиків чоловік відмовився.

Також Знай повідомляв, що у Виноградові розшукують 17-річну місцеву дівчинку-підлітка. Останній раз дівчина виходила на зв'язок 8 листопада о 17: 30.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині правоохоронці розшукують безвісти зниклого пенсіонера, який вийшов з дому і не повернувся.