Відомий український співак, а також найпопулярніший ректор країни почав активно вести свої сторінки в соціальних мережах. Практично щодня у нього з'являються нові публікації з відео або фото, а його невеликі скетчі в Tik-Tok вже встиг обговорити кожен.

Таким чином, повідомляється, що цього разу він поділився кумедним роликом на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Менш ніж за добу, ролик набрав понад 140 тисяч переглядів, що досить непогано. Михайло Поплавський підписав пост наступним чином:»Вся Україна на представляє, які відео в Tik Tok Поплавський знімає".

Не можна не відзначити стильний образ артиста, так і не скажеш, що йому вже 71 рік. Михайло Поплавський приміряв традиційну українську вишиванку, а наверх надів шкіряну курточку, що надає йому брутальності.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також, він пообіцяв, що якщо цей пост набере близько 40 тисяч лайків, то він рандомним чином вибере передплатника, і скине йому на карту 5 тисяч гривень. Великі гроші в такий простий спосіб.

Михайло Поплавський має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах.

Нагадаємо, Поплавський показав, що він не тільки співає, а може ще й нагодувати

Як повідомляв Знай, Тринчер відступила? За Поплавського взялася молоденька студентка: "Ви як біляш з вокзалу"

Знай писав, 71-річний Поплавський здивував прихованими "відносинами" з молоденькою зіркою " школи": "Назву сина на честь батька"