Кияни зраділи надзвичайно рясному снігу, якого не бачили з позаминулого року, і вийшли кататися на санках, покришках або ж просто на власній «п'ятій точці».

Однак не всі скористалися традиційними засобами для катання – деякі пішли ще далі і катали дітей «альтернативними способами». Один з таких винахідників потрапив на відео, яке опублікували в співтоваристві «Київ зараз».

На оприлюднених кадрах-молодий чоловік з двома дітьми п'яти-шести років. Він розкриває великий поліетиленовий мішок, куди забираються діти, і в лежачому положенні зіштовхує їх з крутої гірки.

"Батько року!» ,- коментують неоднозначний ролик його автори.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Відзначимо, що маленьким дітям протипоказані ігри з поліетиленовими пакетами – малюки ризикують заплутатися в них і задихнутися. Крім того, на шляху імпровізованого «боліда» можуть зустрітися великі нерівності, камені або гострі предмети, які можуть стати причинами травм.

Нагадаємо, що вже другу добу На Тернопільщині вирує негода. Спостерігається зниження температури, снігопад, а також сильні пориви вітру.

Як повідомляв портал Знай.uа, з'явилася фотографія радянського автомобіля, у якого були незвичайні колеса. Власник "Запорожця" вирішив перевзути автомобіль кардинально, тим самим підготувався до зими.

Також Знай.uа писав, що у Харківській області під час снігопаду чоловік зламав гомілку і ледь не замерз на смерть у лісі.