У Білій Церкві поліція забрала у батьків дитину, яка перебувала в неналежних умовах.

Про подробиці події розповідає прес-служба поліції Білоцерківщини.

Повідомляється, що в п'ятницю, 15 січня, співробітники ювенальної поліції спільно з представниками служби у справах дітей міської ради Білої Церкви навідалися в житло однієї з сімей на житловому масиві Леваневський. На місці правоохоронці виявили антисанітарію, безлад та неналежні умови для виховання дитини.

У зв'язку з цим співробітники ювенальної превенції взяли з батька 10-річного хлопчика письмову угоду і забрали дитину в місцевий центр реабілітації дітей. Батьки зможуть знову забрати сина, коли наведуть в будинку порядок і забезпечать всі умови для нормального виховання і проживання.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що під Харковом у Балаклійському районі маленька дівчинка жила в антисанітарних умовах і з питущими батьками. Про неблагополучну сім'ю повідомили в поліцію.

Батьки дівчинки сильно випивали і абсолютно не дбали про дитину. Коли співробітники ювенальної поліції поцікавилися, коли дівчинка їла Востаннє, горе-батьки не змогли відповісти через сильне алкогольне сп'яніння.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернопільській області мати вигнала власну дитину з дому.

Також Знай.иа писав, що на Івано-Франківщині співробітники у справах дітей Коломийської міської ради вилучили шістьох дітей з антисанітарних умов.