У Києві помітили квартиру, жителі якої грунтовно підійшли до її "захисту". Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

На опублікованих знімках – цілий поверх у висотному будинку, балкони і вікна якого перетворилися на крихітні «бійниці», а весь периметр обладнаний супутниковими «тарілками».

"До зомбі апокаліпсису готовий. Київ, вулиця Маршала Малиновського", - написали автори повідомлення.

"За нами стежать, а я стежу за ними», «Просто ви не шарите в утепленні квартир, ціни бачили на опалення?» ,- жартують з цього приводу городяни.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У коментарях уважні кияни відзначають, що такий значний вигляд ця квартира має вже близько двох десятків років. Знайшлися і ті, хто стверджує, що в дивному «бункері» живе якийсь вчений.

"Вже 20 років як готовий... завжди було цікаво, що і для чого це", "Ми в дитинстві з друзями заходили туди з інтересу дізнатися, що там, - там вчений живе", - розповіли городяни.

Нагадавши, Путін нишком перекинув 100-й "гумконвой" на Донбас, прикордонники нагострили вуха.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Путін дістався до українських ветеранів, обуренню немає меж.

Також портал "Знай.uа" писав, що колишній "шептун" Зеленського звернувся до Путіна.