Стало відомо про те, що в Києві чоловік виявив труп у власній квартирі. Тепер винуватцю загрожує близько десяти років в'язниці.

Таким чином, повідомляється, що житель Солом'янського району знайшов труп чоловіка у своїй квартирі. На загиблому були сліди від насильницької смерті.

Пізніше з'ясувалося, що господар дозволив своїм знайомим пожити у нього. І ось, під час розпивання алкоголю між двома чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Один з них схопив металеву трубу, після чого почав бити 50-річного товариша по всій частинах тіла.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дружина винуватця стала свідком даного курйозу, і відразу після вони вирушили спати. Вранці вони побачили, що друг помер.

Туди ж в цей час заявився і господар квартири, який викликав співробітників правоохоронних органів. Винуватців вже там не було, і поліцейські почали їх оперативно шукати.

Станом на сьогоднішній день вони вже затримані, чоловікові загрожує приблизно десять років позбавлення волі.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що неадекватна киянка побила юних дівчаток і відкрила полювання на ЛГБТ: "у цієї Маші двоє дітей" В Instagram-акаунті нападаючої дівчини була опублікована Stories про те, що вона розцінила лілію як представницю ЛГБТ-спільноти і через це вирішила її побити.

Також портал Знай.ua писав, що на Закарпатті депутат з сином побив прикордонника, щоб не стояти в черзі. Дана подія сталася на КПП "Вилок" 17 Вересня 2017 року і за даним фактом, було відкрито кримінальну справу.

Також портал Знай.ua писав, що у Кривому Розі чоловік вистрибнув з вікна лікарні - була підозра на китайський вірус.