Стало відомо про інцидент, який стався в столиці. Водій здивував поліцейських сильною відвертістю.

Таким чином, повідомляється, що в Києві поліцейські зупинили на дорозі водія, який був у стані сильного алкогольного сп'яніння. Запам'ятався він тим, що був занадто відвертий.

Деталі даного інциденту з'явилися на сторінці столичної патрульної поліції в соціальній мережі Facebook.

Сталося це на вулиці Гетьмана. Співробітники правоохоронних органів зупинили автомобіль KIA, який постійно дивно вів автомобіль, постійно рухався по смугах для руху.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

44-річний водій був п'яний, і погодився відразу пройти огляд на місці.

Драгер показав, що у нього в крові алкоголю 2,03 проміле.

Чоловік зізнався, що вживав перед поїздкою різні алкогольні напої і всіх згадати не зміг.

"Пив горілку, ром, коньяк і коктейлі» - розповів він патрульним.

На нього було складено протокол за статтею 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП.

Нагадаємо, раніше На Буковині олень змусив жінку мучитися з інвалідним візком, злості не вистачає: "купив за шматок сала"

Як повідомляє портал "Знай.uа" П'яний в мотлох киянин заснув за кермом і влетів у відбійник: светр з оленями і каламутний погляд

Також "Знай.ua" писав, що Харківський "герой парковки" перекрив дорогу трамваїв, городяни в люті: "Олені не читають знаки!"