У Київській області розшукують зниклого 30-річного хлопця. Про це повідомляє поліція регіону, передає спільнота «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, Олександр Сояк проживає в селі Любимівка Вишгородського району. 14 січня хлопець відправився у своїх справах на автомобілі марки Chrysler 200 з держномером КА 2829 ВА, проте додому так і не повернувся.

До пошуків зниклого молодика підняли наряди обласної поліції, а також сусідніх регіонів. До пошуків підключили також спецназівців, кінологів, військовослужбовців Національної гвардії України, а також волонтерів.

Всіх, хто має хоч якусь інформацію про розшукуваного чоловіка, просять зателефонувати за телефонами (04596) 2-20-61 або 102.

У коментарях до повідомлення знайомі зниклого характеризують його як хорошу людину.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Це мій однокласник, абсолютно адекватний молодий чоловік, сім'янин і улюблений син! Його шукають усіма силами", - пишуть вони.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Таке завзяття правоохоронців у пошуках чоловіка спантеличило українців.

"Давно я не бачив, щоб так шукали людину... щоб на другу добу задіяли всі служби«, " у мене пропадав родич. Перші дві доби навіть заявку не приймали. на треті прийняли, на четверті прийшли, взяли зразки особистих речей для ДНК... і все. Ніхто не ворушився. Ніяких розшуків і суєти", - зазначають вони.

"Може, є інфа, що була велика сума грошей з собою, наприклад. Згоден, що просто так нічого не буває", - додають коментатори.

"Люди, будьте людьми. Просто допоможіть», - просять інші.

Тим часом у Львові розшукують безвісти зниклого молодого хлопця, який вийшов від родичів і не повернувся додому.

Нагадаємо, раніше у Польщі таємниче зникли двоє працівників зі Львова: рідні сподіваються на диво перед Різдвом

Як повідомляє портал " Знай.ua " у Чернівцях зник чоловік з психічними відхиленнями, рідні б'ють на сполох: "хворий і безпорадний"