На Київщині просять врятувати лебедів, які залишилися зимувати на озері.

Про це у спільноті "Дошка Оголошень у Гребінках Київської області" у соціальній мережі фейсбук повідомила Інна Рихтик.
Так, стало відомо, що на Київщині в селі Ксаверівка на місцевому озері лишилися зимувати лебеді. Місцеві жителі непокояться через це, адже днями значно знизилася температура і птахи можуть просто замерзнути.

Лебеді залишилися зимувати на озері, фото з фейсбук
Лебеді залишилися зимувати на озері, фото з фейсбук

Тому місцеві жителі просять небайдужих громадян врятувати птахів від морозу та голоду.

"Прошу вас Гребінківська ОТГ допомогти врятувати Лебедів.15.01.2021 температура (-10°градусів)село Ксаверівка( Хутір Михайлівський)Місцеві жителі кажуть, що це виводок молодих лебедів, які не відлетіли.Якщо вода замерзне вони пропадуть.Прошу небайдужі допоможіть!!! ", - зазначила жінка у своєму допису.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, що на Буковині сотні лебедів у смертельній небезпеці, чернівчани - до справи: можуть не дожити до весни

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також портал Знай писав, що набережну Ужгорода облюбували білосніжні красені - в теплі краї не заманиш. Чотири Лебеді оселилися цього року в річці Уж. Гуляючи по головній набережній міста можна спуститися до річки і побачити впритул білих птахів.

Також портал Знай писав, що Дмитро Комаров зі Світу навиворіт знайшов "короля змій" і пробрався на ферму на даху хмарочоса.