На Сумщині правоохоронці затримали чоловіка, який після інтернет-знайомства викрав жінку.
Про це повідомляє прокуратура Сумської області.
Так, стало відомо, що чоловік деякий час спілкувався з жінкою в інтернеті та згодом запропонував зустрітися. Під час зустрічі чоловік вивіз її за місто та відібрав всі цінні речі.

Поліція / фото : Znaj.ua
Поліція / фото : Znaj.ua

"Жінка погодилась зустрітись із малознайомим чоловіком, який вивіз її за місто та відібрав всі цінні речі. Підозрюваному загрожує до 7 років позбавлення волі (ч. 1 ст. 187 КК України), - повідомила Сумська обласна прокуратура у своєму телеграм-каналі.

Поліція, фото: Національна поліція
Поліція, фото: Національна поліція

За клопотанням Сумської місцевої прокуратури рішенням суду 14 січня 2021 року 26-річному підозрюваному в розбійному нападі на 39-річну жінку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. За викрадення та пограбування жінки підозрюваному інкримінують ч. 1 ст. 187 КК України. За це чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Закарпатській області житель одного з сіл потонув у річці в новорічну ніч.

Як повідомляв портал Знай, туристка з Києва серйозно травмувала хребет під час походу в Українських Карпатах.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Знай писав, що жителі Мукачева страждають від "розборів польоту", які любителі випити регулярно влаштовують під вікнами багатоквартирних будинків.