У Києві на вході в будівлю Будинку культури, розташованого на вулиці Валерія Лобановського, вивісили прапор невизнаної терористичної республіки «ДНР». Про це повідомляють стривожені городяни, передають у спільноті «Київ сьогодні».

На опублікованих знімках - згадана будівля, на фасаді якої дійсно розмістили прапор терористичного угруповання. Крім того, поруч зібралися близько 20 чоловіків, озброєних автоматами, а також військова техніка. Зрозуміло, що таке видовище в центрі української столиці не могло залишитися без уваги громадян.

«На будівлю Будинку культури на вул. Валерія Лобановського, 115, повісили прапори «ДНР», перед входом помічені близько двох десятків людей з автоматами і військова вантажівка, з якої вивантажують якісь ящики»,-повідомили в телеграм - каналі.

На щастя, в патрульній поліції столиці вже встигли пояснити, що відбувається – насправді Будинок культури став частиною знімального майданчика для фільму, що розповідає про антитерористичну операцію на Донбасі.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомляли, захисники Донбасу зустріли Різдво з іконою святого Миколая: Чудотворець збереже життя.

Як повідомляв Знай.uа, герой АТО зворушив українців різдвяною колядкою, молодці наші хлопці.

Знай.uа писав, втікачка з Донбасу знайшла будинок у Тернополі і стала найкращим військовим медиком України.