Популярна українська телеведуча Лідія Таран поскаржилася на самопочуття та повідомила, що тимчасово не братиме участі в записах телеефірів.

Причиною цього стало захворювання – коронавірусна інфекція. Про це вона написала у соцмережах.

«У найближчих ефірах ТСН на 1+1 ми не зустрінемося… На жаль, я захворіла на COVID-19. Зараз перебуваю на самоізоляції вдома», - повідомила вона.

За словами Лідії, ковід вона підхопила, найвірогідніше, під час відпустки в Туреччині.

Навіть суворі карантинні обмеження, які діють в цій країні, не вберегли українку від зараження.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Я зробила ПЛР-тест та отримала позитивний результат...», - додала вона, зазначивши, що завжди суворо дотримується всіх вимог карантину – носить маску, обробляє руки антисептиком, уникає великих натовпів та утримується від зайвих контактів.

«Цей вірус підступний і ніколи не знаєш, де і як з ним зіштовхнешся, навіть якщо контролюєш ситуацію… Почуваюся добре. Маю температуру 37,5. Особливих симптомів не відчуваю. З лікарем на зв’язку, приймаю медикаменти і вітаміни», - наголосила Лідія.

«Видужуй і побільше антитіл тобі!», «Хай все легко мине! Відпочивай і одужуй», «Дорога наша сонячна квіточка. Будь здоровенька нам, та своїм рідним. Хай Бог допомагає в боротьбі. Надіємось на легкий перебіг. Будемо просити у Бога здоров'я .Все буде добре. До зустрічі. Будемо сумувати місяць, поки ви підлікуєтесь», - висловлюють слова підтримки фанати ведучої.

Нагадаємо, Марічка Падалко розкрила чудодійний метод боротьби з лінню: "Лише..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Лідія Таран показала, як виховує підрослу доньку: "Ти ще лижі не зносила".

Також портал Знай.uа писав, що ведуча Марічка Падалко здивувалася диким цінам на святкові розваги: "Єдине, що працює".