У Києві, на Троєщині, діти і підлітки закидають петардами підвали житлових будинків. Місцеві жителі стурбовані цим фактом, оскільки в підвалах взимку ховаються коти і собаки, які можуть постраждати від вибухів. Про це повідомляють в співтоваристві Тroeshchinainsta.

"Хотілося б вам скинути інформацію з приводу підлітків, які кидають петарди в підвали будинків (де гріються тварини в тому числі). Сьогодні група підлітків кидала петарди в підвал будинку за адресою пр. Маяковського 11а/2. Величезний гуркіт був, жахливий, за кілька будинків звідти. Зібралися люди, почали робити їм зауваження, на що чули хамство у відповідь», - пише автор повідомлення, висловлюючи надію на те, що хтось із батьків побачить свою дитину і зробить йому зауваження.

"Ну, і що з цього? Хочуть і кидають, вони ж не в вас кидають, мені один раз теж траплялися такі "захисники Троєщини", яким заважає це. Епта, ну це діти, бл * ть, одна справа, якщо вони кидали прямо людям під ноги або в тварин, тим більше в описі сказано, що є собаки в підвалах... А ви звідки знаєте, що вони там? Заглядали особисто? Так що нех * й маячня нести і робити з себе правильних", " ми всі кидали петарди в дитинстві, а якась с*ка поводиться як малолітка і говорить "шукайте себе в Інтернеті"»,-знайшлися захисники малолітніх хуліганів.

"Не чіпайте дітей. Якщо їм руки відірве, вони і самі зрозуміють", - додають інші.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Правильно зробили. Батьки-пояснюйте своїм дітям, що двори житлових будинків - не місце для ігор з петардами. Кому не доходить-сподіваюся на карму і відірвані рученята, замахали вже зі своїми петардами», - підтримали автора повідомлення місцеві жителі.

Нагадавши, тридцятирічний чоловік з Львівської області наклав на себе руки за допомогою петарди

Як повідомляв портал Знай.ІА, Українська заробітчанка в Італії випала з вікна

Також Знай.ІА писав, пенсіонер зарізав вагітну сусідку через відкрите вікно і наклав на себе руки