У Києві евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Про це розповіли у Facebook-спільноті «Київ Паркувальний».

Як повідомляється, Евакуатор спробував забрати неправильно припарковане авто. В цей час спрацювала сигналізація і власник транспортного засобу прибіг його «рятувати». Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.

"Автомобіль далі вже не повезуть, але і опустити його можливості вже немає. Чекають поліцію", - сказано в повідомленні.

"Правильно зробив! Машину повинні повернути, такий закон, інакше-це грабіж! Має право захищати своє майно будь-якими способами. Наприклад, цегла в лобове евакуатору і чекати поліцію, в суді доведе, що був правий», «цим бізнесменам на евакуаторі, що працюють під дахом цілого міністра, треба було не крокви перерізати, а яйця відрізати», «людина вийшла – рахунок, сплата, віддай машину. Задовбали. То з дитиною, то з людьми. Виродки», - обурюються кияни.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Однозначно в першу чергу не правий Евакуатор-в порушення закону власнику не віддали машину, коли він підійшов. Бізнес бізнесом, але закони, будь ласка, виконуйте. І "провели по базі" в ньому немає", "Тепер йому треба яйця відрізати, щоб не був таким агресивним», «Тобто водій евакуатора відмовлявся повернути авто назад», - додають коментатори.

Нагадавши, у Львові озвірілі патрульні знесли скутериста, моторошне видовище: "Мої ноги!"

Як повідомляв портал " Знай.ua", у Києві на Троєщині трамвай "підім'яв" під себе мікроавтобус: ніхто нікуди не їде

Також, " Знай.ua " писав, у Чернівцях "синій" шумахер без гальм протаранив будинок і спробував відмазатися: "ні в одному оці!"