У Києві в метро оригінально відзначили Старий Новий Рік. Незвичайна вистава, влаштована групою акторів, сподобалося всім пасажирам. Про це розповіли на Instagram-сторінці спільноти «Великий Київ».

Як повідомляється, в поданні брала участь група артистів, які розіграли в метро традиційні для України обряди, в тому числі і «водіння кози», і Вертеп.

Все відбувалося на станції метро "Майдан Незалежності". Для такого випадку акторам навіть дозволили пронести в метро зброю і влаштувати «вбивство кози».

"Ось вам і київський креатив", - написали в співтоваристві, публікуючи відео вертепу.

"Які молодці, не дають забути народні традиції і гуляння на Маланки!!!» ,- коментують те, що відбувається користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Актори співали і танцювали, слідуючи старовинному обряду, головним героєм якого є коза. Пасажирам, які стали мимовільними свідками «ритуального жертвопринесення» кози, імпровізований вертеп підняв настрій і нагадав про те, що новорічні свята все ще тривають.

Як повідомляв портал "Знай" Садовий "відспівав" локдаун на Різдво: водили козу попри заборони. 7 січня, на його сторінці в соціальній мережі Instagram з'явився пост з українським вертепом.

Нагадаємо, що Садовий взяв у кредит Skoda і поплакався львів'янам перед виборами:"буду виплачувати рік".

Також," Знай " писав, Садовий пустив львів'ян у шикарний особняк і розповів про виховання дітей. Незважаючи на те, що апартаменти Садового це трохи більше 600 квадратних метрів, все ж він живе досить скромно.