У Києві чоловік випав із вікна п’ятого поверху, однак вижив завдяки допомозі правоохоронців. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, до поліції пізно вночі звернувся чоловік, який повідомив, що його син збирається покінчити з собою. Патрульні швидко прибули за вказаною адресою на бульварі Дружби Народів, проте у квартирі їм ніхто не відповів.

Оскільки двері в помешканні потенційного самогубця були незамкнені, правоохоронці зайшли до квартири. В квартирі одне з вікон було відчинене, а визирнувши з нього, поліцейські помітили тіло людини на землі.

Правоохоронці терміново викликали швидку допомогу, а до її прибуття самотужки надавали допомогу потерпілому. Хлопець був живий, хоча й отримав безліч травм.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ви ангели?" — запитував у патрульних постраждалий, пояснивши, що наважився на самогубство через особисті негаразди та проблеми. На щастя, йому вдалося врятувати життя.

«Всі проблеми можна вирішити, крім однієї - ти вже летиш з 5-го поверху», «Хороший хлопець. Його для чогось залишили жити. Значить все буде», «Здоров'я хлопцю, ангели врятували його життя», - коментують подію кияни.

«Наслідки стрибка ще більше ускладнять життя...», «Дурошльоп, а батькам горе і патрульним морока», - додають інші.

Нагадаємо, тридцятирічний чоловік з Львівської області наклав на себе руки за допомогою петарди

Як повідомляв портал Знай.ua, українська заробітчанка в Італії випала з вікна

Також Знай.ua писав, пенсіонер зарізав вагітну сусідку через відчинене вікно і наклав на себе руки