У Києві під час посиленого карантину помітили поліцейських, які порушують ті ж вимоги, виконання які вони самі ж повинні контролювати. Про це повідомляє видання «Апостроф».

Як зазначається, з 8 січня по всій території України був введений локдаун – посилений карантин через пандемію коронавірусу. Багатьом торговим закладам заборонили приймати відвідувачів всередині приміщення, зобов'язавши їх організувати виносну торгівлю.

Незважаючи на це, в магазинчик під назвою "Сімейна пекарня", розташований у Святошинському районі столиці, зайшли на каву одночасно троє представників органів охорони правопорядку.

Їх не збентежило оголошення на двері пекарні, в якому зазначено, що одночасно перебувати в торговому залі можуть тільки двоє відвідувачів.

Фото: Апостроф
Фото: Апостроф

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Судячи зі знімка, правоохоронці заглянули в кав'ярню заради гарячих напоїв, тепла і перекусу, а не для того, щоб скласти протокол про порушення, припускає автор фото.

Нагадавши, львів'янка показала, як порушують карантин у поїзді: "ніс стирчить над маскою, ні краплі совісті"

Як повідомляв портал "Знай.uа", кияни показали, як популярний супермаркет обійшов локдаун: без шкарпеток не залишимося

Також, "Знай.uа" писав, у Тернополі антисептики потрапили під заборону разом зі шкарпетками, городяни в люті: "Локдаун або маразм?"