У Києві хулігани розбили скло в вагоні метро. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, неприємний інцидент стався поблизу станції метро «Дарниця». Від удару скло не розлетілося на друзки, а лише вкрилося павутинням тоненьких тріщинок.

«На Дарниці хтось із відсутніми мізками кинув каменюку у вікно вагону метро. На щастя, ніхто не травмувався», - написав у описі до опублікованих фото автор посту.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

«Там скрізь понатикано камер. Сподіваюсь, "враги" отримають по заслугам. Але, взявши до уваги, що наш самий гуманний суд в мірє відпустив недавно рецидивіста за домашнє насилля, який ще й зламав руку поліціянту, то мальчіків просто поругают», «Не поругають, а скоріше ще й похвалять», - обурюються кияни.

«Це ж адмінка, які можуть бути варіанти? Чи ви хочете довічного ув'язнення за таке?», «Років 15 назад один придурошний розбив вікно в дверях своєю головою. Довелося заламати і передати міліції метрополітену», - зазначають інші коментатори.

Нагадаємо, в метро столиці назвали найпопулярнішу станцію за рік. Де були кияни та гості столиці в 2020 році найчастіше

Також, "Знай.uа" писав, на Буковині 15-річний школяр колядував чотири дні, мати ледь не посивіла