Стало відомо про курйозний інцидент, який стався на столичній Троєщині. Таке можна побачити тільки тут.

Таким чином, повідомляється, що на сторінці Troeshchina INSTA в соціальній мережі Instagram з'явився ролик, який потішив передплатників.

Справа в тому, що на одній з вулиць з'явилася яма, яку вирішили не закладати. Поруч з нею поставили просто два стільчика, і вся ця справа перемотали звичайною стрічкою, мовляв, прохід заборонений.

Автори поста під ним пишуть, що: «тепер і на Троєщині є пам'ятник»Дванадцять стільців".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Під публікацією люди почали писати свої коментарі, в яких висловлювали свою думку про курйоз, який стався на цьому районі:» залишилося тільки ці стільці посадити депутатів і підключити до них електрику«,» відремонтували«,» Два стільці«,»Супер".

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Хто це зробив, і чи збираються якось комунальники це виправляти, або давати хоч якийсь коментар-незрозуміло.

Скільки часу пробуде ця експозиція там, теж ніхто не говорить.

Нагадаємо, київські комунальники зганьбилися з підробленими стовпами- " з г*вна і гілок"

"На Оболоні ліхтарі зроблені з піни, і каркас зовсім не чавунний, а пластиковий», - пишуть автори повідомлення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мокру "доблесть" харківських комунальників показали одним відео: "Душ у під'їзді, гаряченька пішла"

Також, "Знай.uа" писав, львів'яни закидали головну ялинку сміттям на Новий Рік, комунальники прозріли: "дві вантажівки!"