Стало відомо про те, що в Києві натовп побив двох геїв за те, що вони заступилися за дівчину. Все, що відбувається потрапило на відео.

Таким чином, повідомляється, що в центрі Києва, на Контрактовій площі невідомі почали бити двох хлопців, які просто заступилися за дівчину.

Як виявилося пізніше, агресивна реакція зловмисників була викликана тим, що хлопці були представниками ЛГБТ-спільноти. Про це повідомив інформаційний портал «Магнолія-ТВ».

Очевидцями все, що відбувається було записано на камери. Постраждалі вирішили заступитися за дівчину, і отримали.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У нападі брало участь більше п'яти осіб. На місце викликали співробітників правоохоронних органів, і дівчина хотіла дати свідчення, але, ті не взяли у неї абсолютно ніяких контактних даних, і сказали, що свідки тут не потрібні.

Виявилося пізніше те, що один з постраждалих написав заяву в поліцію, і свідчення очевидиці були дуже важливі для того, щоб розслідувати побиття.

Співробітники правоохоронних органів говорять про те, що це вже далеко не перший випадок, коли в поліції ігнорують представників ЛГБТ-спільноти після побиття у зв'язку з нетерпимістю до них.

Це порушення кваліфікують як хуліганство, за яке передбачений виключно штраф.

Нагадаємо, раніше На Київщині неадекват проломив голову товариша сокирою: "приїхали на заробітки"

Як повідомляв портал Знай, Ревнивий чоловік по-звірячому зарубав сокирою нового коханця дружини, прихопивши з собою бійцівську псину

Також Знай писав, що Під Чернівцями осатанілий чоловік зарубав дружину і задушив маленьку доньку: "за що, татко?"