Стало відомо про те, що в мережі почали обговорювати білборди, на яких розміщені фрази з попередженнями. Це для того, щоб водії менше порушували правил на дорогах. Ось, як на них реагували в мережі.

Таким чином, повідомляється, що на білбордах, які розвішані по всій столиці та її передмісті. Там присутній логотип патрульної поліції, і вони як би попереджають порушників правил дорожнього руху.

Білборди в Києві, фото: соціальні мережі
Білборди в Києві, фото: соціальні мережі

На них розміщені різні фрази, які нагадують потенційним порушникам про те, що потрібно дотримуватися правил, і бути більш пильними, адже ви відповідальні не тільки за своє життя, але і за інших.

"Аліна, просто так не сигналять«,» Сергій, не перетинай подвійну смугу", і ряд ще інших фраз, які нагадають водіям такі прості, але важливі правила.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Користувачі по-різному відреагували на креатив патрульної поліції, і висловили свою думку стосовно цього в коментарях.

"Відволікся на наш білборд-потрапив у ДТП. PS: спасибі Патрульній поліції«, " за чий рахунок розвішують? Хто платить за банкет?»

Білборди в Києві, фото: соціальні мережі
Білборди в Києві, фото: соціальні мережі

Також, з'явилося в мережі творчість людей, які вирішили створити подібні білборди самостійно.

Нагадаємо, українського заробітчанина побили до смерті співробітники аеропорту і видали за нещасний випадок.

Як повідомляв Знай, у Києві кур'єри служби доставки виїхали на зустрічку і побили водія.

Також Знай писав, що Львівський активіст нарвався на шанувальників Гітлера, підстерегли біля будинку.