У Києві на Столичному ринку продавці викинули тонни мандарин. Переважна більшість фруктів вже почала гнити.

Відеофактом поділилися очевидці в телеграм-каналі "Київ Зараз".

Автор відео показує масштаби "лиха", в даному випадку кількість непроданого товару, який не вдалося продати на новорічні свята.

"Зі Столичного ринку продавці викинули тонни мандарин і овочів, які не зуміли продати під час свят",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Чому не можна було роздати залежаний фрукт або знизити на нього ціни, коли ще все не зіпсувалися повністю, залишається невідомим.

"Ціни хороші були"," жадібність фраєра згубила)", " Скиньте локацію, і чи є ще?", "Поскупилися??? І згубили", " Люди заробити хотіли, і це нормально.ненормально що одним карантин, а іншим фоточки в Буковелі", "Завтра будуть на всіх базарах за низькими цінами", " не тримали б ціни, продали б. І не тільки вкладені гроші повернули б", " таке враження, що це в перший раз на Столичці. Там таке постійно. Влітку гори картоплі, помідор, перцю і тд. Перед Новим роком ціни завалили в півтора / два рази дорожче ніж в магазинах, ось і результат", "їб**уті люди, Немає Щоб безкоштовно роздати тому хто захотів, або потребує", - коментували кияни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні кури почали нести "золоті" яйця: скільки українцям доведеться викласти за десяток

Як повідомляє портал «Знай.иа» На харківському ринку безбожно накрутили ціни і посміхнулися розлюченим покупцям: "всі питання до Президента"

Також «Знай.иа " писав, що В Україні викрили підробки олії та сиру: які товари краще не купувати