Відомий український телеведучий Юрій Горбунов розповів і на власному прикладі показав, як же важко ходити по магазинах з жінками.

Таким чином, повідомляється, що зараз сімейство Горбунова знаходиться на відпочинку в Дубаї. Вони вирушили туди на новорічні свята, і вже встигли зробити ряд публікацій з неймовірними знімками.

Природно, що будь-яка відпустка не може обійтися без шопінгу, так і сталося в цей раз. Юрій Горбунов опублікував фотографію з місцевого магазину, де він чекає кохану на стільчику.

Поки Катя Осадча вибирає собі новенький наряд, Юрій Горбунов часу не втрачав, і встиг сфотографуватися, і пост новий зробити.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Під публікацією він пише:»коли дружина каже швиденько подивлюся нову колекцію, це займе одну хвилину...а ти сидиш-сидиш, сидиш-сидиш".

У такий спосіб чоловік описав ситуацію всіх пар, які приходять на шопінг.

Нагадаємо, Знай писав, що Тіна Кароль за лаштунками осідлала Юрій Горбунова. Про те, що відбувається дізналися завдяки публікації фото. Співачка вирішила всістися на коліна до колишнього партнера по шоу"Танці з зірками". Вона в Білій пишній сукні здивувала Горбунова поведінкою.

Також Знай повідомляв, що Катя Осадча показала, в якому образі буде вести черговий ефір своєї авторської програми. На фото Осадча позує в якомусь приміщенні. На обличчі зірки сяє широка посмішка. На дружині Юрія Горбунова можна побачити довге чорне плаття.

Нещодавно Знай передавав, що Горбунов і Осадча розповіли, як знімалися в українському кіно і навіть похвалилися фото в білосніжних вбранняхх.