Стало відомо про те, що в Києві зник чоловік з бородою, який хворий коронавірусом. Ніхто не знає де він.

Таким чином, повідомляється, що в столиці розшукують чоловіка, Дениса Олександровича. У нього коронавірусна інфекція, і виходячи з цього, він повинен сидіти вдома.

Але, замість цього, він шастает по вулиці, і тим самим наражає на небезпеку інших людей, які ні в чому не винні.

У Києві зник чоловік, фото: Facebook
У Києві зник чоловік, фото: Facebook

Як повідомляє джерело, кілька днів у зниклого чоловіка була депресія, найімовірніше через діагноз.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В останній раз він був помічений поблизу моста Метро, і прямував у бік лівого берега.

Якщо раптом, ви володієте якоюсь інформацією стосовно його місцезнаходження, телефонуйте за номером телефону 102.

Варто бути обережними, так як чоловік може бути все ще заразний.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся. У селі Михайлівка, що в Запорізькій області зникла дев'ятирічна дівчинка.

Також Знай писав, що 1 жовтня на Тернопільщині зникла 35-річна жінка. Тетяну Цибрій розшукують вже 2 місяці, але слідів жінки так і не виявили, також вона не виходила на зв'язок з рідними. Вона проживає в Тернополі і вже 2 місяці не поверталася додому.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зникла 16-річна дівчина. Батьки звернулися в поліцію. Дівчині 16 років, звуть її Тереза Кондик. 24 червня вона пішла з навчального закладу, і вже практично півроку про неї ніхто не чув.