Стало відомо про те, що в Києві від коронавірусної інфекції помер колишній глава Деснянського району. Повна несподіванка для всіх близьких.

Таким чином, повідомляється, що Анатолію Мокроусову на момент смерті було 77 років. Помер він від коронавірусу. Про це написав ексмер столиці Леонід Косаковський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Він каже, що був знайомий з чоловіком більше 35 років, і їх шляхи в житті перетиналися неодноразово. В один час вони були головами районів міста Київ. У Леоніда був Печерський під керівництвом, А у Анатолія Ватутінського, який зараз носить назву Деснянський.

Анатолій Мокроусов, фото: Facebook
Анатолій Мокроусов, фото: Facebook

У свій район він вклав чимало зусиль. Ця частина міста розвивалася щодня, з кожним днем все більше. Також вони були народними депутатами у Верховній Раді.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"За ним залишаються його добрі справи. Віддавався роботі, його шанували люди. Був комунікабельною людиною, володів хорошим почуттям гумору. Був прекрасним сім'янином. При зустрічах із захопленням розповідав про своїх дітей і онуків, якими дуже пишався", - пише Леонід Косаковський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Мера Деснянського району всі запам'ятають як справжнього професіонала, а також патріота.

Нагадаємо, помер знаменитий вокаліст ВІА" Лийся, пісня " Володимир Єфименко. Йому було 66 років. Про смерть повідомили колеги виконавця.

Як повідомляв портал "Знай", у понеділок, 28 грудня, у віці 71 року на Буковині помер заступник голови Дисциплінарного комітету Асоціації футболу Дмитро Твілік.

Також, "Знай" писав, під Тернополем помер 96-річний соратник Бандери: "останній учасник Битви під Гурбами"