Стало відомо про те, що в Київській області розшукують неповнолітнього хлопця. Він із села Коленці, що в Іванківському районі.

Таким чином, повідомляється, що в поліцію Київської області надійшло повідомлення про те, що шістнадцятирічний хлопець на ім'я Келлі Джожуа Віталій зник з дому.

Сталося все це приблизно о п'ятій ранку неділі, 10 січня. Він пішов з дому, який розташовується на вулиці Миру в селі Коленці.

Ніхто не знає про те, де він може бути зараз, навіть немає ніяких припущень. На даний момент ведуться його пошуки. Раніше з дому не пропадав, і проблем із законом не мав.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На вигляд йому 16-17 років, зріст приблизно 175 сантиметрів, худої статури. Волосся русявого кольору, короткі, а обличчя овальної форми. Очі карого кольору.

Одягнений в зимову курточку зеленого кольору, а також темні штани. Найімовірніше ходить з чорним рюкзаком.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся. У селі Михайлівка, що в Запорізькій області зникла дев'ятирічна дівчинка.

Також Знай писав, що 1 жовтня на Тернопільщині зникла 35-річна жінка. Тетяну Цибрій розшукують вже 2 місяці, але слідів жінки так і не виявили, також вона не виходила на зв'язок з рідними. Вона проживає в Тернополі і вже 2 місяці не поверталася додому.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зникла 16-річна дівчина. Батьки звернулися в поліцію. Дівчині 16 років, звуть її Тереза Кондик. 24 червня вона пішла з навчального закладу, і вже практично півроку про неї ніхто не чув.