У Києві розшукують чоловіка, який мешкає у Рівному. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

За попередньою інформацією, чоловік вийшов з місця проживання у місті Рівне приблизно о 23:00 ще 1 січня 2021 року, і до цих пір не повернувся.

Родичі зазначають, що чоловік міг поїхати до столиці. При цьому ні імені зниклого, ні віку не зазначається. Судячи з фото, йому приблизно 50-60 років. Коротко стрижений, із залисинами. Очі сіро-блакитні, волосся з сивиною, широкі брови.

На момент зникнення був одягнутий в речі темних кольорів: куртку, в‘язану шапку, брюки та ботинки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Особливі прикмети зниклого – у чоловіка зламаний палець (мізинець на руці), а на животі - шрам.

«У випадку виявлення, будь ласка, зателефонуйте за номером 0687770112», - звертаються автори повідомлення до небайдужих киян.

«Хто вийшов, ім'я?», «Ні імені, ні віку... просто вийшов...», - дивуються у коментарях містяни.

Нагадаємо, раніше У Польщі таємниче зникли двоє заробітчан зі Львова: рідні сподіваються на диво перед Різдвом

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Чернівцях зник чоловік з психічними відхиленнями, рідні б'ють на сполох: "хворий і безпорадний"

Також «Знай.uа " писав, що Під Тернополем знайшли тіло зниклого чоловіка: повис на дереві.