У Києві розшукують дівчинку, яка пішла з дому і досі не повернулася. Дитину важко не помітити – все її обличчя у пірсингу. Про це розповіли на сторінці спільноти «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшук неповнолітньої ведуть співробітники Дніпровського УП ГУНП у столиці.

За інформацією правоохоронців, розшукується малолітня Клаунінг Єва Вікентіївна, 2007 року народження.

Дівчинка пішла з дому та до цього часу не повернулася.

Прикмети зниклої дитини: виглядає на 15-16 років, 160-165 сантиметрів зросту, середньої статури. Волосся коротко стрижене, пофарбоване в чорний, червоний та баклажановий кольори, в носі сережка-пірсинг.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Була одягнена у чорну куртку, такого ж кольору лосини та ботинки.

Усіх, хто бачив дівчинку чи знає, де вона може перебувати, просять повідомити про це до поліції.

У коментарях до посту кияни висловили здивування зовнішністю дитини.

«Тепер так виглядає "дитина" в 13 років. Всі неуки теорію Дарвіна списали», «Сьогодні пішла? Скоро прийде, дай Бог», «Судячи з її вигляду, її сатана вкрав. Шукайте в пеклі», «Я в свої 21 виглядаю молодше, ніж вона в свої 13! Куди світ котиться?!», «Розумію, що це дитина, але ж блін!», - дивуються городяни.

Нагадаємо, раніше У Польщі таємниче зникли двоє заробітчан зі Львова: рідні сподіваються на диво перед Різдвом

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Чернівцях зник чоловік з психічними відхиленнями, рідні б'ють на сполох: "хворий і безпорадний"

Також «Знай.uа " писав, що Під Тернополем знайшли тіло зниклого чоловіка: повис на дереві