У Києві уважні громадяни спіймали двох злодіїв, які вкрали сумку у пасажира автобуса №63. Про це пишуть у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"Гуси-гуси! Га-га-га! Сумку вкрали в 63 автобусі? Так-так-так!» ,- з гумором зазначає автор повідомлення.

Кияни тут же взялися за "впізнання" персонажів, які на опублікованих фото виглядають такими, що розкаялися в своїх діях.

"Ліворуч схожий на Едмара з харківського "Металіста", а той, що праворуч - на актора Паніна", "Сміх сміхом, але Панін приємно живе в Іспанії, а ми – в ...", "Праворуч схожий на циганського Паніна", "В точку! Вилитий Панін!", "Це і є вони", - сміються городяни.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«А очі-то, такі добрі-добрі. Сама доброта", "Ще питання: чому володарі нагородних пістолетів їх не садять? Борці, бл*дь", "Завжди у мене одне питання: чому не зламані руки і не розбиті мордахи на цих прекрасних фото?", "Гуси ще не виїхали на колядки в Закарпаття?",- дивуються інші.

«Я тому, що праворуч, дав би пару копійок, страждає реально Будулай Георгійович!", "А де Лакатош?", "Видно ж, що розкаялися!",- не вгамовуються кияни.

Нагадаємо, раніше У Львові банда " золотих ручок "в масках напали на чоловіка, у якого є очі:" вони грабують!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» По Львову носиться банда золотих ручок, будьте насторожі: "чого кричиш, тебе грабують?"