У Києві помітили бригаду швидкої допомоги, яка заїхала в супермаркет посеред дня. Відповідне відео опублікували в співтоваристві troeshchinainsta.

За словами автора відео, бригаду в робочій формі на службовому автомобілі він помітив близько 14:20 на парковці супермаркету «Ашан».

"Поки вони закуповуються в "Ашан" на Петрівці і з маячками розвозять торби по домівках, їх нереально дочекатися. Адже тепер вони мають право вирішувати - їхати когось рятувати або їхати в магазин!",- написав він.

"Що за маячня?", "Видаліть це відео і не ганьбіться", "Платник податків, бл*ть", "У них не може бути обідньої перерви? Вони теж люди", - не зрозуміли обурення автора коментатори.

"Ніхто нічого не забороняє купувати, є вільний час! За формою і на службовій машині - це перебір", "Вони не мають права користуватися службовою машиною не в робочий час, на відпочинок вони мають права тільки на базі, а не на парковці «Ашана»», - підтримали його Інші.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скрін, відео Instagram
Скрін, відео Instagram

Скрін, відео Instagram
Скрін, відео Instagram

Скрін, відео Instagram
Скрін, відео Instagram

"Навіщо це публікувати!? Скажіть спасибі цим людям, що вони ще рятують! Швидкі не справлялися, бо стояли годинами, щоб здати хворих у приймальне відділення, місць у лікарнях реально не було. Зараз ситуація легше. Але після всіх свят буде знову місць не вистачати. Ось для цього і вводять локдаун. Катастрофи в цьому відео я не бачу, впевнена, багато хто користується службовими машинами для поїздки в магазин. Просто інших не видно, а швидка видно і люди в формі теж... Так, не мали вони права їхати на службовій машині і в формі в магазин, але всі ми люди, навіщо сурмити про це на весь світ? Поставтеся до них по-людськи, працюють вони добу, перерви у них немає. Зміняться вони, наприклад, вранці о 8 годині, і ви б поїхали після важкої доби в супермаркет? Їм би до будинку доповзти і поспати кілька годин! В обідній час викликів завжди менше і якщо вони на півгодини затрималися по дорозі з виклику на підстанцію, трагедії не трапиться! На підстанції є інші машини і бригади, поїдуть вони і врятують вас!» ,- впевнена киянка.

Знайшлися і медики, що стали на захист колег.

"Медики теж люди. Автор, підіть попрацюйте медиком. Побудьте в їх шкурі, а тоді вже спробуйте подумати сірою речовиною у вашій голові. На виклик з направляє оператор, а не вони самі вирішують, куди їхати, а куди ні. В очікуванні виклику бригада може стояти де завгодно. Хоч на станції, хоч по дорозі заїхати в магазин. Це не заважає їй бути в статусі «вільна»... і так, ми зашиваємося, але, вибачте, ми ЛЮДИ, і теж іноді хочемо кинути в рот бутерброд і запити водою, тому що до кави або чаю доїхати не можеш на станцію, і фізіологічні потреби справити теж. А всіх розумників запрошуємо на роботу. А то щось не багато бажаючих ніхрена не робити, і їздити в супермаркет на машині», - пише в коментарях медпрацівник.

Нагадаємо, раніше Українські лікарі провели унікальну операцію, друге життя для людського серця: "дякую за шанс"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українцю пересадили серце загиблого чоловіка, львівські хірурги створили диво: "Дякую за життя"

Також «Знай.uа " писав, що Вертоліт з донорським серцем впав на лікарню, але операцію не зупинили-сюжет крутіший за голлівудські фільми