Бізнесмен Геннадій Корбан вперше прокоментував загибель свого 16-річного сина. Політик подякував усім за підтримку і співучасть.

Відповідний пост він залишив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Найбільше випробування в житті - безглуздість того, що відбувається в ній зло. Кожен з нас призначений для вічності. І кожен відчуває це до моменту поки ми не усвідомлюємо, що немає вічності в цьому світі. Є тільки випадковість, яка то з'єднує, то розлучає людей, відриваючи їх один від одного. Без можливості іноді сказати пару важливих слів, зробити пару важливих справ або просто побути разом, пожити одним життям, бути щасливими разом. Тим, хто залишився, не стає легше від розуміння того, що пішов вже насправді в справжньому світі, де немає часу, немає невизначеного завтра, немає абсолютно ніякої необхідності ні в чому. Залишається тільки нескінченні краса, любов і свобода",- написав Корбан.

скріншот зі сторінки Геннадія Корбана
скріншот зі сторінки Геннадія Корбана

Наприкінці політик підсумував, що життя триває заради тих, хто залишився, заради дітей і майбутнього.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, 5 січня Лев Геннадійович Корбан поїхав кататися на баггі з подругою– Юлією Васик. Однак діти були відсутні дуже довго, що викликало серйозне занепокоєння їх сімей. Батьки звернулися в поліцію, після звернення була організована пошукова операція. Під час пошуків біля річки, виявили перевернутий баггі у воді, а слідом за ним і тіла двох дітей.

Фото: телеграм-канал "Картковий офіс"
Фото: телеграм-канал "Картковий офіс"

Попередньо, підлітки разом вирушили кататися на транспортному засобі, призначеному для пересування по пісках і бездоріжжю, і звалилися в річку Мокра Сура.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.иа, помер П'єр Карден, французький модельєр і посол доброї волі

Також Знай.иа писав, пішов з життя великий український композитор, який написав музику до " Захара Беркута

Нагадавши, пішов з життя легенда футболу і чемпіон Європи