Мер Києва Віталій Кличко успішний не тільки на рингу і в політиці, а й в особистому житті. Про те, як склалося сімейне життя столичного градоначальника, пише видання Сlutch.

Дружину Віталія Кличка звуть Наталя. Разом вони з 1995 року, одружені з 1996-го. Приблизно в той же час Кличко почав свою діяльність як професійний боксер.

Незважаючи на славу, успішну кар'єру і чутки про можливих коханок Віталія, подружжя тримаються разом і допомагають один одному в скрутну хвилину.

Коли Віталій і Наталя тільки познайомилися, вона теж була спортсменкою – гімнасткою, займалася також синхронним плаванням. Пізніше пробувала побудувати кар'єру як модель.

Красуня не помічала залицянь Віталія, але той з часом зумів «відвести» її у одного зі столичних бізнесменів, з яким вона зустрічалася.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Родина Кличко, фото: Сlutch
Родина Кличко, фото: Сlutch

Ні білої сукні, ні фати на весіллі Віталія та Наталії не було. Не склалося навіть зі святковим столом і першої шлюбної ночі. За словами батька колишньої нареченої, пара розписалася в квітні 1996 року, і Віталій в той же день кудись полетів.

Однак, зазначає тесть боксера, подружжя може ще все надолужити-вони ще не вінчалися.

Наталя Кличко, фото: Сlutch
Наталя Кличко, фото: Сlutch

Через чотири роки після весілля у пари народився перший син, Єгор-Даніел. Ще через два роки з'явилася дочка, Єлизавета-Вікторія. У 2005 році народилася третя дитина – син Максим.

Наталя ходить на всі бої чоловіка, і пропустила тільки той, який відбувся в 2002 році – в той день вона народила дочку.

Наталя Кличко, фото: Сlutch
Наталя Кличко, фото: Сlutch

Всі звинувачення в зрадах і навіть у народженні позашлюбної дитини Кличко відкидає. Дружина вважала за краще пробачити і забути про інцидент. Подружжя залишилося разом, проводять в сімейному колі вихідні і весь вільний час.

Нагадавши, Тихановська і Меркель підкорили світ: названі найвпливовіші жінки 2020 року

Як повідомляв портал "Знай.иа", Дніпряни потрапили в топ-100 найбагатших українців - не тільки Коломойський

Також, "Знай.иа" писав, Чернівецький університет визнали одним з найвпливовіших в Україні-світовий рейтинг 2020