Стало відомо про те, що дороги під Києвом почало засипати снігом. Зимова казка підбирається до столиці на передодні Різдва.

Таким чином, повідомляється, що патрульні попереджають водіїв про нестабільну ситуацію на дорогах, яка може призвести до низки аварій.

У середу, 6 січня, Київську область почало засипати снігом. Зокрема, мова йде про трасу Київ-Ковель. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Київської області в соціальній мережі Facebook.

Якщо раптом все ж трапиться так, що ви потрапили з складне становище через негоду, відразу ж варто викликати на допомогу поліцію, або ж аварійну службу. Також, можливо доведеться викликати навіть швидку допомогу, потрібно бути готовим до всього.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Не варто бути байдужими, так як можливо, завтра допомога буде потрібна саме вам.

Синоптики відзначають, що в цей день очікується невеликий дощ і мокрий сніг. На Різдво, 7 січня, дощ перейде в мокрий сніг, а на дорозі з'явиться ожеледь.

Водіям варто пам'ятати, що потрібно буде дотримуватися безпечної дистанції, не перевищувати швидкість руху, і утриматися від різкого гальмування і обгону.

Пішоходам варто також дотримуватися всіх цих правил.

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" прямо на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал Знай, після Нового року хліб для українців стане " золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Як повідомляв Знай, після Нового року в Україні кардинально зміниться погода, чого чекати на Різдво.