Відома українська телеведуча Марічка Падалко показала, як разом із найріднішими розважається під час різдвяних канікул. Відповідний пост вона опублікувала на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Цього разу Марічка Падалко разом зі своїми трьома дітьми вирушила на Контрактову площу в столиці, щоб покататися на ковзанах, однак цим планам не судилося здійснитися через надто довгі черги до льоду.

Однак родина, яка вирішила не наражати себе на непотрібну небезпеку стояння в тісній черзі під час пандемії смертельно небезпечного коронавірусу, обрала більш безпечну розвагу – так зване «чортове колесо».

Ця розвага видалася телеведучій більш безпечною, оскільки на «чортовому колесі» люди перебувають в ізоляції в окремій щільно закритій кабіні, та не контактують з оточуючими.

«Наша любов до ковзанів виявилася трохи меншою за нелюбов до довжелезних черг, тому сьогодні ми залишилися на Контрактової без сеансу. Натомість - оглядове колесо - ізольований бокс, повністю закритий, 100 гривень з людини. Без черг!», - написала вона під відео та фото з прогулянки.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Скрін, Instagram Марічки Падалко
Скрін, Instagram Марічки Падалко

«Боже, там щілина, не добре закривається... Бррр, боюся висоти», «Як завжди, милуюся вами», «Тембр і манера мови Єгора, це щось...», - коментують допис фанати ведучої.

Нагадаємо, раніше Стильна Марічка Падалко в білому пальто розкрила несподіваний секрет, хто б міг подумати: "не знімаю 15 років".

Як повідомляє портал «Знай.uа» Марічка Падалко знялася в серіалі і заінтригувала українців шансом підзаробити - "Снігуронька”.

Також «Знай.uа " писав, що Мазур, Мосейчук і Падалко з "1+1" показали своїх діток і подарували українцям справжню атмосферу свята.