У Києві розшукують безвісти зниклого хлопця 2002 року народження. Про це повідомляє Служба розшуку дітей, передає «Київ Оперативний».

Як повідомляється, хлопця розшукують його батьки. 18-річного Умерова Еміля Ереджеповича востаннє бачили ще 16 грудня минулого року, після чого він перестав виходити на зв'язок з рідними.

Крім того, нещодавно в районі станції метро «Лук'янівська» виявили його сумку з особистими документами.

Прикмети зниклого: 196 сантиметрів зросту, вага близько 75-80 кілограм, міцної статури. Волосся каштанове, очі карі. Хлопець виглядає старше свого віку.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Всіх, хто знає, де може перебувати молода людина, просять повідомляти в поліцію або в «Київ Оперативний».

"Уточніть, пропав 16-го імовірно де? І через який проміжок часу знайшли документи? Щоб було зрозуміло, як міг пересуватися. І люди будуть розуміти, де краще придивлятися", - просять у коментарях небайдужі громадяни.

"Там в річці когось знайшли«,» на Позняках теж в річці знайшли", - додають інші коментатори.

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну. Мешканку Нововодолазького району Востаннє рідні бачили рано вранці 23 листопада. 66-річна пенсіонерка вийшла з дому о 7: 30 і зникла безслідно.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.