Син політичного діяча Геннадія Корбана, тісно пов'язаного з життям Дніпра, загинув, катаючись на баггі. Цю інформацію з українських ЗМІ підтверджують фото і відео з місця події, опубліковані телеграм-каналом «Картковий офіс».

На опублікованих кадрах видно, як з глибокого яру, наповненого водою, дістають транспортний засіб. За даними ЗМІ, тіла 16-річного Лева Корбана і його однокласниці Юлії Васик знайшли там же, на дні водойми.

За фактом дітей, які разом вирушили кататися, стривожені батьки звернулися до правоохоронних органів. Там організували пошуки, в результаті яких і була здійснена страшна Знахідка.

Попередньо, діти разом вирушили кататися на транспортному засобі, призначеному для пересування по Пісках і бездоріжжю, і звалилися в річку Мокра Сура. Річка є неглибокою, однак і цього цілком достатньо, щоб постраждати або загинути. На місці катастрофи баггі працювали рятувальники.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото: телеграм-канал "Картковий офіс"
Фото: телеграм-канал "Картковий офіс"

Фото: телеграмм-каналом «Карточный офис»
Фото: телеграм-канал "Картковий офіс"

Як відомо, Геннадій Корбан - в розлученні. Крім загиблого Лева Корбана у нього ще троє синів.

Як повідомляв портал Знай.uа, ЗМІ повідомили, що загинув неповнолітній син політичного діяча Геннадія Корбана.

Нагадаємо, пішов з життя легенда футболу і чемпіон Європи