Стало відомо про те, що з життя пішла мати загиблого кулеметника Олександра Шишка, Людмила Стасюк.

Таким чином, повідомляється, що Людмила Стасюк померла через шість років після того, як втратила сина що саме стало причиною смерті, поки що невідомо.

Олександр Шишко був старшим солдатом Збройних сил України. Ріс він без батька, закінчив школу і Національний технічний університет, а вже в 2003 році його призвали на службу в Державну прикордонну службу України.

Також він пройшов курси підготовки командирів і сержантом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На служба в АТО його мобілізували 15 травня 2014 року, але, довго він там не пробув.

Вночі проти 22 липня, того ж року, окупанти обстріляли позиції українських військових, і постраждало сім бійців, серед яких був і Олександр.

Він був серйозно травмований, і помер прямо на операційному столі в лікарні.

Поховали його в Києві, на Лісовому кладовищі.

Вдома його чекала восьмимісячна дочка, Дідусь, який паралізований, сестра-інвалід, і любляча мати, якої ось теж не стало.

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" прямо на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане " золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом