У мережі з'явилася незвичайна статистика. Йтиметься про столичний метрополітен у новорічну ніч.

Таким чином, повідомляється, що новий 2021 рік у Київському метрополітені зустрів 741 пасажир. Про це заявив начальник КП «Київський метрополітен» Віктор Брагінський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Саме стільки киян і гостей столиці скористалися послугами підземного транспорту в період з 23:45 31 грудня, по 00:15 Січня.

Не всім вдалося встигнути відсвяткувати вдома.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто при цьому відзначити, що в новорічну ніч київське метро продовжило свою роботу на дві години, щоб всі змогли встигнути дістатися додому або до призначеного місця вчасно.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Києві незабаром з'являться нові вагони в метро. Вони будуть більш сучасні, з міжвагонним проходом.

Нагадаємо, що під Києвом поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві співробітниці Верховної Ради України Антоніни Шпір.

Як розповіло інформоване джерело, вбивцею виявився раніше судимий чоловік. Його прізвище не назвали.

Як повідомляв портал Знай, у Львові поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до вбивства жінки.

Також, Знай писав, що у Дніпропетровській області чоловік пішов на самогубство, вчинивши самоспалення.

Як розповів фахівець, напередодні події у потерпілого лікарі діагностували інсульт. Очевидно, від безвиході, чоловік вирішив покінчити життя самогубством