Стало відомо про те, як у Києві камера з сиреною відлякує чоловіків, які хочуть справити нужду. Те, чого так не вистачало.

Таким чином, повідомляється, що такий дієвий метод змусить людей не справити нужду поруч з під'їздами, де ходять діти та інші дорослі.

З'явилася така камера на столичних Теремках. Любителів справити природну потребу в громадському місці буде відлякувати спеціальна сирена, досить гучна.

У Києві камери відлякують чоловіків, фото: скріншот публікації
У Києві камери відлякують чоловіків, фото: скріншот публікації

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

З'явилося також це на відео. Ініціатором такої технології став місцевий житель Богдан Гдаль, якому це мабуть давно вже набридло.

Влітку це місце було прибрано повністю, силами місцевих жителів, але, пройшло півроку, і воно знову загаджено. Ось і довелося діяти кардинальними методами.

Камера фіксує такі випадки і відлякує. У коментарях люди почали писати, що це відмінна ідея, і давно пора зробити подібне по всьому місту, і в інших населених пунктах.

Нагадаємо, що в АТБ відбулися карантинні бої через маску. Пандемія коронавірусу вже призвела до того, що люди кидаються один на одного в магазинах

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові на проспекті Московському сталася бійка. 30-річний чоловік побив пенсіонера за те, що той заступився за жінку.

Також Знай.uа писав, що покупців АТБ жорстоко побили за кілька пляшок пива: охорона і поліцейські не розбиралися.