Стало відомо про те, що мер Києва Віталій Кличко пішов у зимову відпустку. Як рік почнеш, так його і проведеш.

Таким чином, повідомляється, що Віталій Кличко написав заяву про відпустку. Він триватиме всього три дні.

Стало відомо про це завдяки розпорядженню, яке датоване ще 31 грудня минулого року.

Віталій Кличко вирушив у відпустку, фото: скан документа
Віталій Кличко вирушив у відпустку, фото: скан документа

Відпустка почалася з понеділка, 4 січня, і триватиме до 6 числа. Поки що міський голова буде відсутній, його всі обов'язки перейшли до заступника голови КМДА Петро Пантелєєв.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що за останні кілька місяців це вже друга відпустка політика. Відразу після перемоги на виборах Віталій Кличко взяв відпочинок на п'ять днів - з 9 по 13 листопада. Розпорядження з'явилася на сайті КМДА ще в п'ятницю, 6 листопада.

Тоді обов'язки міського голови виконував також Петро Пантелєєв.

Нагадаємо, що напередодні Нового року Віталій Кличко привітав городян з наступаючими святами, і побажав те, чого всім так не вистачало в минулому році - щастя і здоров'я.

Нагадаємо, раніше фахівець у галузі енергетики Валентин Землянський розповів, які зміни українцям чекають у сфері опалення та цін на газ.

Як повідомляв портал Знай, ведуча Катерина Котенкова, проаналізувавши перші півтора роки правління президента Володимира Зеленського, дійшла висновку, що сфера ЖКГ в Україні абсолютно не змінилася, як і державна політика в цій сфері.

Також портал Знай писав, що українських заробітчан можуть змусити платити податки, перевіряючи закордонні рахунки.