Стало відомо про те, що в Києві підлітки вирішили влаштувати собі поїздку на поїзді. Але, не просту, а екстремальну.

Таким чином, повідомляється, що в Києві Підлітки вирішили побавитися, і влаштували екстремальні розваги, які могли закінчитися дуже погано.

У мережі з'явився ролик, на якому видно, що два молодих хлопця застрибнули на поїзд, і вирішили прокататися поза салоном, на свіжому повітрі, так би мовити.

Вони небезпечно причепилися ззаду на вагон, і поїхали.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Куди і головне навіщо вони здійснили свою екстремальну подорож-невідомо. Мабуть, просто заради незвичайного відео, щоб хлопці заздрили їх сміливості.

У той момент вони абсолютно не замислювалися над тим, що все могло закінчитися погано, і можливо, навіть летальним результатом.

"Татів бродяга, мамин симпотяга. А чим ваші діти займаються під час канікул?"- йдеться у підписі до відео.

У коментарях під постом люди розлютилися на дітей, так як це божевільний вчинок.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що рідні загиблого в авіакатастрофі під Харковом військового зворушили українців спогадами: "Олежка підкорив небо і залишився там"

Також портал "Знай.ua" писав, що Харків прощається із загиблим у катастрофі курсантом: море сліз і військові залпи, ридають навіть генерали

Також портал "Знай.ua" писав, що Дніпрянка з великим серцем доглядає за могилами, на які наплювали навіть родичі: "а хто, як не я?"