Стало відомо про те, що в Києві горить будівля, поруч знаходиться величезна кількість аміаку. Рятувальники борються з вогнем.

Таким чином, повідомляється, що в столиці сталася пожежа в офісній будівлі, і на місце викликали багато рятувальників. Про це повідомили на сторінці «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Сталося це за адресою Повітрофлотському проспекті, 66. Офісна будівля ПрАТ "Укрриба" у вогні.

Пожежники зазначили, що це не простий інцидент, адже, не так далеко від цього місця стоїть холодильник з аміаком. Тому й прибуло багато рятувальників.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

На кадрах, які з'явилися в мережі, видно машину з рятувальниками, і палаючу будівлю. Співробітники ДСНС намагаються ліквідувати вогонь.

Як виявилося, горіло приміщення з документацією, і це неспроста, так як з дня на день повинні були прийти співробітники податкової, з перевіркою.

На щастя, все обійшлося без жертв, і ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що у Харкові п'яний чоловік випав з балкона на третьому поверсі і дивом вижив. В результаті у чоловіка розбита голова і переламано дві руки.

Як повідомляв портал Знай, під Харковом в селі Кругляківка Куп'янського району Новий рік почався з пожежі в приватному будинку. Як виявилося, горів дах приватного будинку. Площа пожежі склала 70 кв. м.

Також Знай писав, що у Харкові з'явилися перші камери, які фіксуватимуть швидкість проїжджаючих автомобілів. Перші дві камери запрацювали на Велозаводському мосту та пр.Науки.