У мережі розповіли історію про Ебі Блейк, яка до останнього перебувала у відносинах з абьюзером. Зрозуміла все, коли ситуація перейшла межу.

Таким чином, повідомляється, що чоловік неодноразово нападав на свою дівчину, і залишав її з пошкодженим спинним мозком, проколотим легким і зламаним ребром. Все через питання, чому він повернувся додому пізно і п'яний після нічного відпочинку.

Ебі Блейк, фото: вільне джерело
Ебі Блейк, фото: вільне джерело

40-річний менеджер з телекомунікацій Себастьян Свамі у п'яному гніві повалив матір двох дітей на землю.

Він тупнув її по спині і грудях з криком: «з мене досить тебе. Тобі потрібно заткнутися".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Її врятували тоді сусіди. Ще кілька місяців вона не могла спокійно пересуватися і митися самостійно. Страждав сильним тремором, тобто дитину на урки вона взяти не могла.

У неї з'явився шрам на шиї після того, як лікарі зробили розріз, щоб провести операцію на постраждалих ділянках тіла. Мати говорила, якщо це не закінчиться, то вона може опинитися в морзі. Практично так і сталося.

Після численних відмов подавати заяву, Ебі все ж зважилася, і довела справу до суду. У січні 2019 року він у всьому зізнався, і був засуджений на три роки і чотири місяці.

Виправдань полягали в тому, що він сильно пив, і втратив кілька тисяч євро через аферу.

Випадково Ебі дізналася, що зловмисника можуть відпустити раніше, а в суді відмовилися назвати точну дату виходу на свободу.

Після того, як він вийшов на волю, дівчина почала ховатися, ховатися. Поліція відстежує пересування чоловіка, щоб раптом, випадково вони не перетнулися.

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі нелюд зґвалтував водія трамвая, суд поставив крапку у гучній справі

Як повідомляє портал Знай у Києві небезпечний маніяк вийшов на полювання, жінки в паніці: "голий, в масці і з ножем"

Також Знай писав, про сповідь жінки про вітчима-ґвалтівника розриває серце: "Перестала молитися, коли…"